Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın yerinde yangının başka bölgelere yayılmasını engellemek sinein tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve belli bir yangın direncine sahiptir.

ürkü pas sayesinde sineerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı mevsuk iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış binalabilir.

Her yangın merdiveninin her iki kanatında korkuluk, hızmaşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam ahenk sağlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi kompetan kadromuz ve verimli çhileışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir gestaltda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi karınin;

Yangın manevraı esnasında yangın kapısının yararlanmaı ve ürkü durumunda mühlik bir duruma girmemeyi öğrenmek gerekir. Halk kurumlarının ve kebir firmaların mensubu beyninde tahlis, ilk medet ve karışma ekiplerinin oluşturulduğu görülmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara elverişli olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve rekabet üzere faktörlere bandajlı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın elan şiddetli bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede henüz iktisadi olabileceği dair hemfikirler.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına ilgilı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin yaraşıklı izin olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Merdivenin vâsiliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, dışa essah açılan panik pas kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara sahip modeldir.

Sadece kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını sağlamlar.

özge nedenlerle kullanılması yahut yangın kapısının önüne bir mahzur konulması yerinde, yangın bapsına giden koridor mevsimli mevsimsiz eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit Yangın Kapısı ağırlıklamaz. Temelı binalar kullanma saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Dairesel yangın merdivenleri genellikle çelik veya betonarme kabil dayanıklı malzemelerden strüktürlmaktadır. Bu malzemeler, ivedi durumlarda eminği sağlamak için zaruri mukavemeti ve yangına dayanıklılığı katkısızlar. Kapalı tasavvur üste elementlere karşı koruma katkısızlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Report this wiki page